Contact

Wij komen graag in gesprek over de vragen die bij u en bij jou leven. Of dat nu gaat over een project, een nieuwe werkplek of een stage, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Kantoor

NU-adviesbureau
Van Doornlaan 33b (kantoor)
4386 AH Vlissingen

06 – 17 399 572 (Ruben Houmes)
info@nu-adviesbureau.nl

Postadres

NU-adviesbureau
Groenewoud 52
4381 HG Vlissingen

Contactformulier

Via het onderstaande formulier kunt u ons een bericht sturen. Een van onze medewerkers zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Adviseur stedelijk water en riolering

Word je enthousiast van water? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een compact, maar ervaren bureau dat staat voor kwaliteit en flexibiliteit. We adviseren overheden en bedrijven over allerlei praktische en beleidsmatige vragen op het gebied van stedelijk water, riolering en grondwater en denken actief mee hoe zij kunnen inspelen op de klimaatontwikkelingen van deze tijd. Voor al die werkzaamheden zijn wij op zoek naar een enthousiaste adviseur stedelijk water en riolering. Ben jij iemand met enige ervaring of wil je juist gaan bouwen aan die ervaring, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie over ons en wat we doen, bekijk je onze website:

Open sollicitatie

Spreekt ons verhaal jou aan? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging of een frisse start? Aan een plek waar je jezelf verder kunt ontwikkelen? Een plek waar je onderdeel bent van een team en waar jouw mening er toe doet? Of je nu aan de start staat van je carrière of dat je al een doorgewinterde professional bent, wij zijn op zoek naar jou! Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend gesprek.

Stagemogelijkheden

Zoek je een stage waar je veel kunt leren en waar je ervaring op kunt doen? Of heb je ideeën voor een afstudeeronderzoek? En wil je dit doen in een dynamische, veilige omgeving met veel persoonlijk contact? Jouw persoonlijke en professionele groei staan bij ons voorop! Nieuwsgierig wat wij voor je kunnen betekenen? Check onze contactgegevens voor het inplannen van een vrijblijvend studiegesprek.